Data: 2012-02-28 14:45:59
Temat: Re: Farsz
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 28 Feb 2012 13:57:47 +0100, Anai napisał(a):
> W dniu 28.02.2012 01:34, Ikselka pisze:
>
>> Polecam:
>> a) po prostu rozsmarowane na chlebie z masłem
>
> Nie są złe, natomiast jedzone w ten sposób nie powaliły mnie na kolana...
> W sumie smakowało, to jak niezwykle delikatny pasztet o lekkim rybnym
> posmaku...
> Nie udało mi się niestety przekonać TŻ-ta - stwierdził, że smakuje jak
> żarcie dla kota i on tego nie będzie jadł :D
:-D
>
>> b) pokrojone w sporą kostkę i delikatnie wymieszane z id. pokrojinym
>> ogórkiem konserwowym plus drobniutko posiekaną cebulką - świetna
>> przekaskowa sałatka
>
> a ta wersja przemówiła do mnie bardziej :D
I ładnie wygląda :-)
--
XL te mojej produkcji są o niebo lepsze od puszkowych, bo aromatycznie i
pikantnie przyprawione
|