Data: 2012-02-28 23:27:50
Temat: Re: Farsz
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Wed, 29 Feb 2012 00:20:57 +0100, Paulinka napisał(a):
> Ikselka pisze:
>> Dnia Wed, 29 Feb 2012 00:07:13 +0100, Paulinka napisał(a):
>>
>>> Ikselka pisze:
>>>> Dnia Tue, 28 Feb 2012 22:05:25 +0100, medea napisał(a):
>>>>
>>>>> No dobra, dobra, a gdzie Twoje faworki?
>>>> Tutaj:
>>>> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/24ed52d3ee84c37b
.html
>>>> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1e8ba5d50f913de0
.html
>>> E tam babcia robiła pączki , którymi na drugi dzień można było zabić a i
>>> tak były najlepsze na świecie ;)
>>> Chrupiący chrust to raczej nie z ciasta drożdżowego jest. Nie robiłam,
>>> nie znam się.
>>
>> A kto mówi o drożdżowym?
>> :-o
>
> Moja babcia robiła z drożdżowego (pączki i chrust)
> Mama nie wiem z czego, były delikatne i chrupiące.
W sumie jak rozwałkować cienko takie twardsze ciasto drożdżowe, to po
ostygnięciu (i jednoczesnym przeschnięciu) powinno być chrupkie...
--
XL
|