Data: 2012-02-28 23:00:35
Temat: Re: Farsz
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aicha pisze:
> W dniu 2012-02-28 23:43, Paulinka pisze:
>
>>>>> A w czym gotujesz rybne? Zasadzam się na maszynkę do mięsa
>>>>> wreszcie... :)
>>>>
>>>> Albo w wywarze z cebuli /średnia główka pocięta na ćwiartki plus liść
>>>> laurowy, ziele ang., pieprz i sól/, albo z kostki rybnej.
>>>
>>> Tej drugiej szukam od dłuższego czasu bez powodzenia. Chyba muszę
>>> poszerzyć spektrum odwiedzanych sklepów :)
>>>
>> W Leclercu są. Po drodze nawet masz.
>
> Dzięki. Znaczy, jutro na zakupy trzeba wziąć lupę ;)
BTW w Leklerku mają naprawdę super wędliny. Mają jakąś małą masarnię
współpracującą. Ja tam kupuję i kiełbachę i szynkę i wędzone żeberka na
kapuśniak i pasztetową i kaszankę, wszystko swojskie, smaczne. Naprawdę
w szoku jestem i nawet nie ma cen z kosmosu. Ponik jest droższy.
--
Paulinka
|