Data: 2012-02-28 22:44:58
Temat: Re: Farsz
Od: Paulinka <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ikselka pisze:
> Dnia Mon, 27 Feb 2012 13:10:58 -0800 (PST), czeremcha napisał(a):
>
>> On 27 Lut, 21:51, Ikselka <i...@g...pl> wrote:
>>
>>> Dlaczego z płuckami? - szponder (dla tłustości) plus inne mięsko z rosołu
>>> są pyszne w pierogach.
>> Ale z płuckami są inne... Moja córka kiedyś najadła się babcinych z
>> płuckami myśląc, że to z siekanymi pieczarkami ;-) I smakowały! Mimo,
>> że z płuckami są błe...
>>
>
> Ja też jadłam z pluckami, u cioci, i to wiele razy. I wiedziałam z czego
> jest nadzienia, i mi pierogi super smakowały, boskie były.
> Jednak w kwestii samodzielnego zrobienia mam "blok" na etapie żtp wstępnym
> - kupowania, widoku i macania tych płucek, krojenia, gotowania, mielenia...
> 3-P
Największe i najobrzydliwsze danie jakie jadłam - krokiety z płuckami u
koleżanki. Bleeee. Jestem odważna w próbowaniu nowych smaków, ale to...
--
Paulinka
|