Data: 2012-02-28 14:26:38
Temat: Re: Farsz
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Tue, 28 Feb 2012 07:33:56 +0100, Anai napisał(a):
> W dniu 28.02.2012 01:34, Ikselka pisze:
>> Dnia Tue, 28 Feb 2012 01:26:20 +0100, Anai napisał(a):
>>> Tak na marginesie, pod wpływem Twoich zachwytów nabyłam dziś drogą kupna
>>> wątróbki dorszowe - mam nadzieję, że nie zawiodą moich oczekiwań :P
>>
>> Mniam :-)
>>
>> Polecam:
>> a) po prostu rozsmarowane na chlebie z masłem
>> b) pokrojone w sporą kostkę i delikatnie wymieszane z id. pokrojinym
>> ogórkiem konserwowym plus drobniutko posiekaną cebulką - świetna
>> przekaskowa sałatka
>> c) utarte z oliwą, odrobinką czosnku i pieprzem białym na pastę - rodzaj
>> rybnego pasztetu.
>
> Spróbuję, choć to maleńka puszeczka jest to pewnie wszystkich sposobów
> nie dam rady wykorzystać ;)
Jak Ci posmakuje ta jedna, to kupisz następne :-)
--
XL
|