Data: 2008-02-20 10:10:43
Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 20 Feb 2008 08:37:16 +0100, "Misiek" <p...@o...pl> wrote:
>
>Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
>news:fpfc9k$cmb$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Użytkownik "Paulinka" napisał:
>>
>>> Tylko co tam można wrzucić, pieczarki, paprykę?
>>
>> Groszek, pieczarki. Paprykę kolorową i/lub czerwoną fasolę, kukurydzę,
>> z jakimś ostrym sosem. Hmmm... jak mi jeszcze cos przyjdzie do głowy,
>> to wrzucę :)
>>
>
>na spod mozna (wiem wiem dziwne polaczenie, ale jadlem kiedys i smakowalo)
>ziemniaki, na to toto nadzienie, na to cebule, pieczarki, pomirory, posypac
>tartym zoltym, zapiec, podawac z czerwonym wytrawnym (polwytrawnym)
>
>
>mozna tez dac na spod pory, na to nadzienie, zapiec pod beszamelem (tez
>dziwne ale smaczne)
>
Jakie dziwne! Raczej brzmi zachecajao i smacznie
trys, co musi pory dopisac do listy zakupow. I pieczarki
K.T. - starannie opakowana
|