Data: 2008-02-20 17:52:04
Temat: Re: Farsz do gołbków
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Wed, 20 Feb 2008 17:06:10 +0100, Jerzy Nowak
<0...@m...pl> wrote:
>Krysia Thompson pisze:
> > Ja robie hurtowo! Ja! ale i jemy hurtowo. Do tygodnianie
>> dociagne, bo rodzina sie buntuje ale tez moge jak Ty jesc
>> golabki...gesty sos pomidorowy i jeszcze do tego smietana i lba z
>> sagana nie wyjmuje ;)
>
>Wyjmiesz jak przypalisz, a może i nie?
>:-)
>pozdr. Jerzy
Ja je wyjadam, jak juz sa chlodne...zboczenie takie - uwielbiam
tez rozne zupy prawie zimne, kartofle z zup wyjadam tez zimnych
(ale NIE lodowkowo zimnych), golabki i chile jem jak leci - nawet
kanapke a letnim chile sobie czasem robie, jak cos zostanie z
tego gmerania lbem w saganie ;)
trys
K.T. - starannie opakowana
|