Data: 2004-10-07 12:50:01
Temat: Re: Farsz do pieczonych pierogów - jakies pomysły?
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 7 Oct 2004 14:41:35 +0200, Waćpanna lub Waćpan *ET*, w wiadomości
news:<news:ck3di7$rve$1@news.onet.pl> zawarł, co następuje:
> Czy ktoś ma jakiś pomysł na nadzienie pasujące do pieczonych pierogów z
> półkruchego ciasta?
>
> Kusi mnie żeby przetestować jakiś farsz do tarty lub quiche'u ale czy uda
> się zamknąć pieróg z sosem w środku?
> Czy nie "wyjdzie mu to bokiem"?
Ja robię z kapustą i grzybami, oraz ze szpinakiem i czosnkiem (można dodać
na przykład fety albo mozarelli).
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|