Data: 2014-11-03 21:28:36
Temat: Re: Fenkuł
Od: "J." <j...@j...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 03.11.2014 o 10:16, Waldemar pisze:
> Am 30.10.2014 um 22:07 schrieb J.:
>> W dniu 30.10.2014 o 11:49, Waldemar pisze:
>>> Moje ulubione, to podgotowane w rosole i zapiekane żółtym serem.
>>>
>>> Waldek
>>
>> Tak po prostu?
>> w całości?
>>
>> Czy jest jakis "myk"
>>
>> chętnie spróbuję
>
> Kroję na pół. "Zieleninę odkrajam i używam na dekorację. Twarde łodygi
> odkrajam też, ale dodaję do rosołu i potem wyrzucam. A rosół nadaje się
> świetnie do popicia.
>
> Waldek
>
:) Do tego momentu sie domyslalam :)
Interesuje mnie co z tym zapiekaniem
Po prostu wyciagasz posypujesz serem i zapiekasz?
--
j.
|