Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Gęsie pipki Re: Gęsie pipki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Gęsie pipki

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt
-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:RpuFhve5kd/CnUTuRPPCVlZ+Za0=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <5a1022aa$0$15205$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Gęsie pipki
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <o...@t...home>
<5a0d7c1a$0$649$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0da9e9$0$5159$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0f125c$0$650$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0ff074$0$5141$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a0ffa77$0$643$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<5a101b63$0$5148$65785112@news.neostrada.pl>
Date: 18 Nov 2017 12:08:10 GMT
Lines: 31
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.185.141.203
X-Trace: 1511006890 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15205 79.185.141.203:53563
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379580
Ukryj nagłówki

XL <i...@g...pl> wrote:
> Trefniś <t...@m...com> wrote:
>> Np. Heinz ma problemy, bo w ich keczupie jest go zaledwie 6 procent:
>>
>> https://finanse.wp.pl/popularny-ketchup-to-wcale-nie
-ketchup-duze-problemy-heinza-6114210495379585a
>>
>> Reszta to sama "zdrowotność" :)
>>
>
> Czyli na opakowaniu wierutne kłamstwa - jak przypuszczałam!
>
> https://www.google.pl/amp/s/www.odkrywamyzakryte.com
/ketchup-lagodny-heinz/amp/
>
> ,,Składniki: pomidory (148 g pomidorów na 100 g ketchupu) (...)"
>
> Zeozumiałe, że chodzi o pomidory przed zagęszczeniem, no ale mimo wszystko
> po zagęszczeniu powinny one po zagęszczeniu stanowić w produkcie
> MINIMUM(sic!) 50 procent! (...)


Wobec faktycznej 6-procentowej zawartości pomidorów w tej hmmm...
SUBSTANCJI (bo keczapem jej nie nazwę) ponawiam moje sugestie i pytanie: z
czego pochodzi jej piękny, ,,pomidorowy"kolor i gęsta konsystencja?
No, ludzie, sami sprawdźcie - weźcie 6g (dwie płaskie łyzeczki)
najmocniejszego koncentratu pomidorowego i wymieszajcie z 94g wody (tj. z
już rozpuszczonymi w niej, a jakże, octem, solą, cukrem itp)
Czy otrzymacie TEN kolor i TĘ konsystencję?


--
XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.11 Animka
18.11 Trefniś
18.11 Qrczak
18.11 Qrczak
18.11 Trefniś
18.11 XL
18.11 Animka
18.11 Animka
18.11 Trefniś
18.11 Trefniś
18.11 Qrczak
18.11 Animka
18.11 Animka
19.11 Animka
19.11 Trefniś
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?