| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Tomasz Kałużny <t...@k...chip.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Glukoza, aspartam, sacharyniany... Alternatywa do ciasta poszukiwana. Date: Sun, 28 Jan 2007 23:08:17 +0100 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 9 Message-ID: <epj70c$h7n$1@inews.gazeta.pl> References: <epj0j7$ica$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: pc_70_69.smrw.lodz.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1170022220 17655 195.225.70.69 (28 Jan 2007 22:10:20 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sun, 28 Jan 2007 22:10:20 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-User: t.ziemianin X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:289727 Ukryj nagłówki Zaciekawila mnie ta przemiana w glukoze i prosze: | |
Zobacz także