Data: 2001-09-21 04:56:17
Temat: Re: Golabki
Od: "{Wilma}" <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Alphie" <a...@j...net> napisał w wiadomości
news:bIwq7.3308$pH1.419474@monger.newsread.com...
(ciach)
Otoz Tesciowa podklada pod kazdy golabek cieniutki
: plasterek bekonu (mowa oczywiscie o golabkach lezacych na dnie garnka). Nic
: nie przywarlo a na dodatek sosik zrobil sie moze odrobine bardziej tlustszy
: ale za to wyraznie "wedzonkowy". Pycha! Czy ktos zna ten sposob czy tez
: odkrylam Ameryke ;-) ?
:
: Pozdrawiam
Ja zwykle na dnie garnka ukladam liscie ktore nie przydaja sie do golabkow, tzn.
porwane, lub te przy glebie. Sposob Twojej tesciowej jest o tyle ciekawy, ze
napewno nadaje golabkom specyficznego smaku. Sprobuje.
pozdr. Wilma
|