Data: 2002-10-31 09:28:53
Temat: Re: Grzane wino, wersja biala - pomozcie ;-)
Od: b...@w...pl (MiKa)
Pokaż wszystkie nagłówki
Aluta wrote:
> b...@w...pl (MiKa) napisał(a):
> > Szczerze powiedziawszy z bialym grzancem jeszcze sie
> > nie spotkalam... ale kojarzy mi sie z miodem i...
> > lekka nutka anyzku...
> >
> Dzieki za odzew ;-)
> O bialym grzanym w zyciu nie slyszalam, fakt. Ale to
jeszcze o niczym nie
> swiadczy, przeciez.
> Hmm, anyzek? Na to nie wpadlam, miod, owszem, byl
rozwazany. Jeszcze cynamon.
> Imbiru raczej nie, bo winko za delikatne.
> Ale moze ktos jeszcze cos podrzuci? :)
Ten cynamon tez mi sie wydaje juz troche za "mocny" do
bialego... to musi byc delikatne...
> Aluta
> --
> Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl ->
http://www.gazeta.pl/usenet/
--------------------------------------------
wyslane z serwisu easy cookbook - kukbuk izy
http://www.kuchnia.serwisy.net
http://www.kuchnia.serwisy.net.pl
--------------------------------------------
|