Data: 2001-01-24 21:46:57
Temat: Re: Ile jedzenia dla gosci
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Jo'Asia wrote:
> Można jeszcze wyłożyć talerz różnych podgryzek - marchewka, ogórki, żółty ser
> pokrojony w słupki, cykoria i inne takie oraz różne dipy do maczania.
>
> Nieźle zajmuje też gości podanie marynowanej cebulki, a zamiast sztućców
> wykałaczek albo szpadek do koreczków... ;)
och ze mi sie wczesniej nie przypomnialo!
na sylwestra nasi gospodarze wymyslili ekstra patent: zamiast przygotowac
tradycyjne koreczki pokroili wszystko w kostke i powykladali na tacach. a
do tego w malych ozdobnych kieliszeczkach wykalaczki. jeszcze tylko jakies
ciasto, napoje i gotowe :)
latwo, szybko, efektownie i kazdy dobiera sobie smaki jakie jemu
odpowiadaja. wspaniale jak na reklamie ;p
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|