Data: 2007-01-16 08:04:42
Temat: Re: Ja chcę o kuchni!
Od: "Misiek" <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Misiek" <p...@o...pl> napisał w wiadomości
news:eoi0u2$42m$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "anatol" <j...@t...pl> napisał w wiadomości
> news:1168904390.539692.266160@a75g2000cwd.googlegrou
ps.com...
>
>
>> > Wystarczy tak posiekać, aby nie można było wyławiać.
>
>> Nie znasz jej, tu nie chodzi o wyławianie tylko o smak, kolor i to co
>> pływa, tak samo jest z porem nie ma być i koniec. Ale dzięki temu
>> kiedyś tylko ona 'uszła z życiem' po obiedzie w pewnym barze w
>> Gorzowie Wilelkopolskim gdzie wszyscy mieliśmy zielenine na talerzach,
>> a ona nie. Ledwo dojechalismy do domu, a był kawałek - jakis tam
>> początek salmonelli czy cóś.
>
> Salmonella z warzyw?? hehehe
>
> A tak serio.. to przeciez bez pora... niektore potrawy traca sens :-)
> np:
> 1. salatka z pora + kukurydza konserwowa + majonez (mozna dodac smietany
> czy sosu jogurtowego jesli ktos lubi) + przyprawy
> 2. pory zapiekane pod beszamelem
> 3. nie wyobrazam sobie rosolu bez dodania pora i pietruszki (do gotowania)
> 4. tak samo jarzynowa bez pietruchy... coz to za jarzynowa?
> 5. mizeria... posypana wlasnie koperkiem.. pycha
aaaaaaa i bylbym zapomnial...
mlode ziemniaki polane stopionym maslem +... koniecznie koperek (coz to za
mlode bez koperku???)
|