Data: 2001-10-12 19:26:07
Temat: Re: Jak długo gotować rosół?
Od: "Monique" <m...@p...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "NELLA" <a...@h...pl> napisał w wiadomości
news:9q7flp$f3b$1@h1.uw.edu.pl...
> >>A ja dodałam właśnie pieczarkę ( tylko taki miałam grzybek; reszta w
> occie) . Poza tym w paczuszce z włoszczyzną była jeszcze kapusta tzw.
> pekińska , tez ja dodałam. Profanacja ?
a właśnie, mama jeszcze dodawała kawałek kapusty włoskiej i potem jeszcze to
jadła! (zazwyczaj jak jadła ta kapustę ugotowaną w rosole, to musiałam
szybciutko opuścić kuchnię:-)))
> Mam nadzieję , że jakos wyjdzie ( sa to sladowe ilości)
oczywiście, że wyjdzie! a do rosołku najlepszy makaron domowej roboty...mmmm
rozmarzyłam się:-)
Pozdr.
Monika
|