Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jak długo peklować przed wędzeniem Re: Jak długo peklować przed wędzeniem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jak długo peklować przed wędzeniem

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!n
ews2.glorb.com!border1.nntp.dca.giganews.com!nntp.giganews.com!npeer01.iad.high
winds-media.com!news.highwinds-media.com!feed-me.highwinds-media.com!nx02.iad01
.newshosting.com!newshosting.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrad
a.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail
From: "Panslavista" <p...@i...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jak długo peklować przed wędzeniem
Date: Wed, 24 Mar 2010 16:48:05 +0100
Organization: TP - http://www.tp.pl/
Lines: 16
Message-ID: <hodccr$a8b$1@atlantis.news.neostrada.pl>
References: <56c7rb09pwc0.1m456bhy9982z$.dlg@40tude.net>
<hoaeqn$gkv$1@nemesis.news.neostrada.pl>
<4spqoxcjl4pp.18weghxb78co6$.dlg@40tude.net>
<hoai0j$j33$1@nemesis.news.neostrada.pl>
<ri3r1tjigkii$.1i0q5bjjzi1um$.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: abch222.neoplus.adsl.tpnet.pl
X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1269445852 10507 83.6.223.222 (24 Mar 2010
15:50:52 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 24 Mar 2010 15:50:52 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5843
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.5579
X-RFC2646: Format=Flowed; Original
X-Antivirus: avast! (VPS 100324-1, 24/03/2010), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:327537
Ukryj nagłówki


"Mateusz Piąty" <...@...pl> wrote in message
news:ri3r1tjigkii$.1i0q5bjjzi1um$.dlg@40tude.net...
> Dzięki wam obojgu :)
> Nie mieszkam w bloku ale wędzarni nie mam u siebie. Odpada więc codzienne
> wędzenie. W kominku też się nie da. Zaleję mięso i poczekam a jak się nie
> uda to sam się zaleję :)

Odradzam zalewę po peklowaniu na sucho - jezeli ważyłeś składniki do
masy mięsa i dobrze wtarłeś je w mięso jest zabezpieczone - wystarczy nadal
przekładać ze spodu na wierzch. Zalewa zmieni parametry mięsa i peklowania i
jest zbyteczna. Wystarczy ciasno ułożyć w jakimś naczyniu kamionkowym lub
emaliowanym i przycisnąć jakimś ciężarem podobnie jak w przypadku ogórków
czy kapusty.


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.03 XL
25.03 Panslavista
25.03 Mateusz Piąty
25.03 Panslavista
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.