Data: 2001-11-11 22:05:52
Temat: Re: Jak nie smalec to moze rillettes?
Od: i...@r...com.pl (Macabra)
Pokaż wszystkie nagłówki
From: "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl>
> Nie watpie. Teraz jest nawet sezon na gesi. Jednak problem w tym, ze o
> ile u mniw w Pradze nad Wisla, z latwoscia i niedrogo mozna dostac
> tlusta wieprzowinw, to utuczona ges jest rarytasem, ktorego szkoda
> troche przerabiac na smarowidlo na chleb.
No bo to trzeba wiedziec, gdzie szukac: <reklama> w Carrefour na Bemowie
znajdziesz wszystko<\reklama>, ges ostatnio byla, jesli chodzi o cene, to
nic sobie nie dam uciac, ale cos kolo 25 zl za kilogram I jeszcze kaczki,
przepiorki, kroliki, indyki.
--
Maya
When God made man, she was only testing czemu ja jeszcze nie spie
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|