Data: 2008-12-03 10:01:56
Temat: Re: Jak przyrzadzic czosnek zeby nie palilo
Od: "kicha" <k...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Darek" <b...@z...gdynia.pl> napisał w wiadomości
news:gh5ke2$dko$1@inews.gazeta.pl...
> Użytkownik "kicha" <k...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:gh5c63$9ti$1@nemesis.news.neostrada.pl...
>> Mam duzo zasuszonego czosnku wiosennego
>> i mam pytanie jak go przyrzadzic zeby tak nie palil w gardlo
>> Wiem ze czosnek jest bardzo zdrowy nie chce go gotowac bo poprzez
>> gotowanie większość fajnych substancji ulega rozkladowi
>> cchcial bym zjesc pare zabkow w kanapce ale ciezko mi to idzie macie moze
>> jakies pomysły?
>
> ja polecam opiekanie w specjalnym garnuszku:
> http://roemertopf.pl/readarticle.php?article_id=51
>
> wiem, wiem... kryptoreklama. Ale naprawdę super wychodzi :)
>
> pozdrowienia
nie chodzi o kryptoreklame ale o to że temperatura robi swoje i mnostwo
substancji zdrowotny sie rozklada
|