Data: 2005-03-06 23:26:50
Temat: Re: Jak się robi "frytki talarki" - takie które podają w restauracji ?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le lundi 7 mars 2005 ŕ 00:06:48, dans <d0g2fa$1n6$1@inews.gazeta.pl> vous écriviez :
> Ewa (siostra Ani) N. wrote:
>> http://www.chefsimon.com/posouf.htm
>>
>> Co prawda po francusku, ale z obrazkami.
> ===
> Myślałem, że nie znam francuskiego ni w ząb, ale, o dziwo, prawie wszystko
> zrozumiałem.
Wbrew pozorom, wszyscy znamy troche francuski, szczegolnie w kuchni :)
(ale napisz czego nie zrozumiales)
Ewcia
ps. zazwyczaj nie wysylam adresow stron obcojezycznych ale wlasnie ten
przepis jakos ma DUZO slow zrozumialych dla Polakow :)
--
Niesz
|