Data: 2003-07-03 12:38:58
Temat: Re: Jak to jest?...
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>nie wiem, Van Pierz , ale ja dzisiaj robie trojkolorowy makaron
>(zolto-zielono-czerwony, przywiozlam sobie hehe) z sosem pomidorowym i
>wladuje tam chyba kilo sera i jeszcze wiecej majeranku. I to bedzie pyszne,
>a niech sprobuje nie byc :)
a ten majeranek jak nie swiezy a suszony to go dobrze rozetrzyj w
palcach, aromat wielki wyleci i nawet jak nie zmieni koncowego
smaku to bedziesz miec na palcach zapach - cud ;))))
>A jutro zainauguruje imieninowy prezent od mamy: naczynie zaroodporne i
>zrobie jakas zapiekane wielka i wspaniala :)
lasagne na slodko (raczej bez ragu ;)) )
>
>> Van Pierz, co bedzie robic dzis na obiad-kolacje nalesniki. ze
>> wszystkim.
>> - na pewno serek ze skorka cytr, rodzunkami i cukrem pudrem
>> - na pewno pieczarki w smeitanie
>> - prawdopodobnie umiksowane truskawki
>> - moze resztka bolognese
>>
>> kto da wiecej bez specjalnego zachodu
>
>szpinak :)
>Kruszyna
wyszedl
Van Pierz
K.T. - starannie opakowana
|