Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!wla
los
From: "Władysław Łoś" <w...@o...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jak to jest z cukrem żelującym
Date: Thu, 13 Aug 2009 21:56:01 +0200
Organization: Spes Ltd.
Lines: 30
Message-ID: <w...@n...onet.pl>
References: <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl>
<w...@n...onet.pl> <h61m4g$n5v$1@opal.icpnet.pl>
NNTP-Posting-Host: 193.84.182.24
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1250193361 10338 193.84.182.24 (13 Aug 2009 19:56:01 GMT)
X-Complaints-To: n...@o...pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 13 Aug 2009 19:56:01 +0000 (UTC)
User-Agent: MT-NewsWatcher/3.5.3b3 (Intel Mac OS X)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323937
Ukryj nagłówki
In article <h61m4g$n5v$1@opal.icpnet.pl>,
Yarael Poof <m...@p...onet.pl> wrote:
> Władysław Łoś pisze:
> > In article <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl>,
> > Yarael Poof <m...@p...onet.pl> wrote:
> >
> >> Niedawno odkryłem cukier żelujacy, obdarowany przez kolegę morelami z
> >> którymi trzeba było szybko coś zrobić. W sklepie wziąłem pierwszego z
> >> brzegu Dr Oetkera 3:1 zrobilem wg instrukcji no i mam całkiem fajny drzem.
> >> Chciałbym jedna zapytać (skład czytałem ale nic mi nie mówi) czy to jest
> >> "sama chemia",
> >
> > A informacji na opakowaniu przeczytać nie umiesz?
> >
> > Władysław
>
> A Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Czytam informacje na opakowaniu,
> które nic mi nie mówią.
Nie skończyłeś szkoły średniej?
> To raz. Po drugie każdy producent zapewnia na
> opakowaniu, że jego produkt jest super.
Co innego to co zapewnia w sprawie jakości produktu, a co innego to co
podaje w opisie składu. Tu jest zobowiązany podać informacje zgodnie ze
stanem faktycznym.
Władysław
|