Data: 2009-08-13 19:56:01
Temat: Re: Jak to jest z cukrem żelującym
Od: "Władysław Łoś" <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <h61m4g$n5v$1@opal.icpnet.pl>,
Yarael Poof <m...@p...onet.pl> wrote:
> Władysław Łoś pisze:
> > In article <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl>,
> > Yarael Poof <m...@p...onet.pl> wrote:
> >
> >> Niedawno odkryłem cukier żelujacy, obdarowany przez kolegę morelami z
> >> którymi trzeba było szybko coś zrobić. W sklepie wziąłem pierwszego z
> >> brzegu Dr Oetkera 3:1 zrobilem wg instrukcji no i mam całkiem fajny drzem.
> >> Chciałbym jedna zapytać (skład czytałem ale nic mi nie mówi) czy to jest
> >> "sama chemia",
> >
> > A informacji na opakowaniu przeczytać nie umiesz?
> >
> > Władysław
>
> A Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Czytam informacje na opakowaniu,
> które nic mi nie mówią.
Nie skończyłeś szkoły średniej?
> To raz. Po drugie każdy producent zapewnia na
> opakowaniu, że jego produkt jest super.
Co innego to co zapewnia w sprawie jakości produktu, a co innego to co
podaje w opisie składu. Tu jest zobowiązany podać informacje zgodnie ze
stanem faktycznym.
Władysław
|