« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news2.icm.edu.pl!news.onet.pl!newsfeed.tpinternet.pl!at lantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Basia" <b...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobić biały ser/twaróg z mleka wiejskiego? Date: Wed, 9 Jun 2004 13:04:17 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 19 Message-ID: <ca6qv5$and$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <0...@n...onet.pl> <ca6orm$grn$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: pa92.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1086779173 10989 217.98.187.92 (9 Jun 2004 11:06:13 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 9 Jun 2004 11:06:13 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:204207 Ukryj nagłówki > 2. Mleko podzieli się na pół: na górze będzie coś a'la śmietana, na dole |
Zobacz także