« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not -for-mail From: "Maciek" <k...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaka jarzynka do dziczyzny? Date: Fri, 7 Apr 2006 18:55:39 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 4 Message-ID: <e165f9$494$1@news.onet.pl> References: <e15o99$nq2$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: omega.cefarm.wroc.pl X-Trace: news.onet.pl 1144428842 4388 194.187.145.106 (7 Apr 2006 16:54:02 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Fri, 7 Apr 2006 16:54:02 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1506 X-Sender: fAIXF8GNuLqouEYzJRUiZQ2Sq7Lfducu X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1506 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:265124 Ukryj nagłówki Proponuję ułożone warstwami na półmisku czerwoną kapustę po śląsku , |
Zobacz także