Data: 2015-02-18 08:31:34
Temat: Re: Jaką patelnię lupić?
Od: bbjk <a...@b...cc>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-02-17 o 21:34, Jarosław Sokołowski pisze:
> To błąd. Akurat w tych miejscach w sezonie dość łatwo trafić na
> rybę, która długotrwałą podróż w to miejscę odbyła w mocno ujemnych
> temeraturach. A do tego mogła być potraktowana jakimś konserwantem.
> Tak przynajmniej twierdzą znawcy tematu -- ja nad Bałtykiem raczej
> się w sezonie nie pojawiam.
Uprzedziłeś mnie. Ale są wyjątki, np. port rybacki w Międzyzdrojach i
mała smażalnia tam, po prawej stronie, z kilkoma rezydującymi pięknymi
kotami (jest kilka smażalni w porcie) - smażą ryby wyładowane prosto z
kutra.
--
B.
|