| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!fu-berlin.de!uni-berlin.d e!not-for-mail From: Waldemar <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki jest pszelicznik papryki ostrej w proszku na świeżą? Date: Tue, 21 Feb 2017 11:34:47 +0100 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 10 Message-ID: <e...@m...uni-berlin.de> References: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.uni-berlin.de QfKKGl8qwM0e+8r0Hhpm9AE/uitug8nytHMKS7B75lmVMQaajus32JH+e5 Cancel-Lock: sha1:zISVtqbSUp3LyCR0qhKB0dfBP3c= User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:45.0) Gecko/20100101 Thunderbird/45.7.1 In-Reply-To: <o89vgu$piu$1@usenet.news.interia.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:375696 Ukryj nagłówki Am 18.02.2017 um 18:15 schrieb Stokrotka: | |
Zobacz także