« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Piotr Zawadzki <p...@f...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do chinszczyzny? Date: Wed, 21 Sep 2005 08:48:16 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 21 Message-ID: <dgqvnk$3ai$1@inews.gazeta.pl> References: <dgpov2$kep$1@atlantis.news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: 67-bem-3.acn.waw.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1127285302 3410 62.121.82.67 (21 Sep 2005 06:48:22 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 21 Sep 2005 06:48:22 +0000 (UTC) X-User: bajkowiec User-Agent: Noworyta News Reader/2.9 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:248285 Ukryj nagłówki carinus napisał: |
Zobacz także