| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Szymuś" <pwid_@_poczta.onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jaki olej do smażenia? Date: Sat, 15 Sep 2007 20:46:00 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 5 Message-ID: <fch99j$fet$1@news.onet.pl> References: <u...@k...net> NNTP-Posting-Host: fgc26.internetdsl.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1189881971 15837 83.13.158.26 (15 Sep 2007 18:46:11 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 15 Sep 2007 18:46:11 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3138 X-Sender: eM8gb9N5AzaqhwFAayfP9HVVP2ZIXxe4 X-RFC2646: Format=Flowed; Original X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:301774 Ukryj nagłówki Dobry będzie olej ryżowy. Wprawdzie droższy od tych uniwersalnych co to i do | |
Zobacz także