Data: 2002-04-22 15:52:24
Temat: Re: Jogurt made in home
Od: "veronika" <v...@i...mikrus.pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Dred" <w...@d...art.pl> napisał w wiadomości
news:aa12ki$b5d$1@absinth.dialog.net.pl...
> Możesz sprecyzować? Jakie mleko - zwyczajne, nie gotowane czy UHT?
Podgrzać
> to mocno ciepłe, czy lekko letnie? Dwa jogurty Danona jakie? Smakowe,
> naturalne i duże czy małe?
Ja robilam z UHT 2.0%. I wyszlo. Kolezanka z pokoju sie zachwyca nad nim od
kilku godzin :)
Wlalam mleko prosto z kartonika i lekko podgrzalam. Nie moze byc mocno
cieple (jak kiedys za mocno podgrzalam, to owszem wyszedl, ale nie tak
dobry). Wystarczy ze bedzie cieple.
Jogurty naturalne Danona bez cukru(2*150g).
pozdrawiam
veronika
|