Data: 2018-05-16 19:37:41
Temat: Re: Kefir dobry na wszystko!
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Trybun <c...@j...ru> wrote:
> W dniu 2018-05-14 o 12:28, d...@g...com pisze:
>> Przecież cena kefir/mleko jest praktycznie jednakowa, dostępność
>> jednakowa, a jeżeli chce się produkować codziennie to i tak trzeba mieć z
czego....
>>
>> Jaki jest sens w wyważaniu otwartych drzwi ?
>>
>>
>
> Można recepturę zmienić pod swój smak..
Choćby.
I stan dojrzałości skrzepu - czyli właśnie smak.
> W tych ze sklepu nie ma żadnego
> wyboru.
Na pewno ani jedno-, ani dwu-, ani trzydniowego tam się nie uświadczy.
Tylko przyduszone szczelnym zamknięciem przekwaszone grudkowate coś.
--
XL
|