Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kipiący miód Re: Kipiący miód

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kipiący miód

« poprzedni post następny post »
Data: 2016-08-15 13:51:56
Temat: Re: Kipiący miód
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki

Dnia Sun, 14 Aug 2016 22:40:28 +0200, Dariusz K. Ładziak napisał(a):

> Ikselko, kto cię tak oszukał? Sytę
> na miód pitny najlepiej zagotować?

Tak. Ne chodzi o gotowanie godzinami, tylko doprowadzenie do ok. 100
stopni.

> Toż to pójście na łatwiznę, miody warzone robi się łatwiej (bo
> przegotowanie syty wyjaławia ją i nie ma ryzyka że fermentacja pójdzie
> bokiem), ale jednocześnie strasznie zabija smak i aromat miodu.

Niczego nie zabija, nie ucz ojca dzieci robić, robię miody pitne odkąd mam
pszczoły, czyli od ok. 15 lat.
Wyrób miodów syconych to wyższa szkoła jazdy i są to najlepsze miody,
królowie innych nie pijali :->

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.08 Ikselka
16.08 Dariusz K. Ładziak
16.08 Ikselka
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Senet parts 1-3
Senet parts 1-3
Chess
Chess
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 1-6
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6