Data: 2007-03-23 12:51:10
Temat: Re: Kostka rybna
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"yuras" <p...@o...eu> wrote in message news:eu0hoq$dj5$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:eu0gei$hgc$1@atlantis.news.tpi.pl...
> >
> > Też problem - kupić włoszczyznę, w ostateczności bulion warzywny w
> > kostce i najtańszą rybę całą - kto chce słodkowodną, kto chce - morską -
> > rybę się czyści z łusek (choć wielu uzywa ich do gotowania wywaru,
> > patroszy
> > oraz obcina łeb i płetwy - wyciąga kręgosłup - te idą do wywaru,
> Oczywiscie ze masz racje i chlebek mozna sobie upiec ,masełko ubic i wiele
> innych rzeczy produkowac ,tylko czasu szkoda na takie zabawy.
He..he, to bzdury. Kostka może być zaledwie kiepską przyprawą do dania
rybnego o "dużym stopniu bezosobowości".
|