Data: 2005-07-31 22:30:10
Temat: Re: Kotlet schabowy - klasyczny
Od: "@nn" <jurek@post>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Zajad" <z...@f...art.pl> napisał w wiadomości
news:dcjhj2$be1$1@inews.gazeta.pl...
>> Czy Ty w ogóle czytasz to co Ci ludzie odpisują???? To nie z
>> przepisem jest problem a ze składnikami i nie poradzisz na to
>> nic....
>
>
> Moim zdaniem to bzdura. Oprocz jajka. Pasze maja znikomy wplyw na
> smak miesa. Na jajko owszem. Kup schab, rozbij, posol ( nie
> pieprzyc!!!) potem maka jajo domowe i bulka tarta zrobiona domowo.
Taaaaaa, a te jajo to najlepiej żeby sobie sama zniosła, nie?
Ania
--
*~*~* Pisz tu: http://www.cerbermail.com/?Y8Pg93XYwQ *~*~*
*~*~* Chcesz zagrać? Szukaj na Kurniku: jainaproudmoore *~*~*
~*~*~*~*~* Moje dziecki: http://tinyurl.com/bdgxw *~*~*~*~*~
|