Data: 2005-08-01 23:25:54
Temat: Re: Kotlet schabowy - klasyczny
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Sun, 31 Jul 2005 22:59:34 +0100, "Zajad" <z...@f...art.pl> wrote:
>> Czy Ty w ogóle czytasz to co Ci ludzie odpisują???? To nie z przepisem
>> jest problem a ze składnikami i nie poradzisz na to nic....
>
>
>Moim zdaniem to bzdura. Oprocz jajka. Pasze maja znikomy wplyw na smak
>miesa. Na jajko owszem. Kup schab, rozbij, posol ( nie pieprzyc!!!) potem
>maka jajo domowe i bulka tarta zrobiona domowo.
Kup schab z fermy przemyslowej albo z prosiaka hodowanego przez
Kaszuba z Helu na sprzedaz...
Albo prosciej - od razu kup dorsza i schabowego z tego usmaz!
Nigdy ci kotlet dorszem nie zajezdzal?
-
Darek
|