Data: 2005-08-02 14:33:44
Temat: Re: Kotlet schabowy - klasyczny
Od: "Jagna " <b...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wladyslaw Los <w...@o...pl> napisał(a):
> In article <dcjhj2$be1$1@inews.gazeta.pl>, "Zajad" <z...@f...art.pl>
> wrote:
>
> > > Czy Ty w ogóle czytasz to co Ci ludzie odpisują???? To nie z przepisem
> > > jest problem a ze składnikami i nie poradzisz na to nic....
> >
> >
> > Moim zdaniem to bzdura. Oprocz jajka. Pasze maja znikomy wplyw na smak
> > miesa.
>
> Tak? Zawsze mi się wydawało, że podstawowy.
I masz 100% racji. Podstawa to składniki. I powiem wiecej mam okazje od czasu
do czasu zakupić pł świniaka ze wsi i dla niedowiarków - uwierzcie (na słowo
niestety) mięso ma zupełnie inny smak. Kupcie byle jaką wołowine w markecie i
wołowinę w zaprzyjaźnionym skleie na bazarze. Ta z bazaru mlekiem pachnie,
takim prawdziwym od krowy, czyli krową pachnie a ta z markeu ludwikiem
conajwyżej. A jeśli chodzi o przepis na schzbowego - Kasiu_ masz najbardziej
klasyczny przepis z klasycznych. I jak ci każdy pisze to nie chodzi o przepis.
AgaL, wiedząca coś o smaku mięsa z autopsji i z nauk pobieranych na
wiejskiej :) (SGGQW) szkole.
--
Wysłano z serwisu Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|