Data: 2011-02-10 16:19:01
Temat: Re: Krem maślany z jajkami
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Thu, 10 Feb 2011 14:04:13 +0100, Misiek napisał(a):
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:6t8pncac4odw.1f731rsmtwl06.dlg@40tude.net...
>> Dnia Thu, 10 Feb 2011 08:13:47 +0100, Misiek napisał(a):
>>
>>> W takim razie jak ugotujesz jajko na "jajko po Wiedensku"? hehehe
>>
>> A muszę?
>>
>>> Wysmazone jajko sadzone? Hmmmm fe :-)
>>
>> "Fe" to jest półsurowe. Dla mnie. Tak?
>
> fe to jest wysmazone (czyli wysuszone na wiorki hehehe). Jajko sxadzone z
> zasady powinno miec polsurowe (w najlepszym wypadku) zoltko.
> Ale coz, sa osoby ktore nie zjedza tatara, nie zjedza lekko wysmazonego
> bewsztyku z poledwicy wolowej (ani antgrykotu, rosbefu itd, czyli
> wszystkiego co jest... mniam :-)
Moje jest bardziej mniam :-)
I co mi zrobisz?
:-)
|