Data: 2001-10-07 06:14:22
Temat: Re: Krojenie biszkoptu
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
Teraz wez cos ostrego, np. wykalaczke i trzymajac ja w
>prawej rece (jesli jestes praworeczna) oprzyj reke na stole i dotknij ta
>wykalaczka boku tortu, 1/3 wysokosci od dolu. Trzymaj te reke z
>wykalaczka nieruchomo, a lewa reka krec talerz z tortem rysujac tym
>samym rowek naokolo gdzie nalezy ciac. Potem zrob drugi, 2/3 wysokosci.
>Nastepnie wez noz w prawa reke, i trzymajac go bokiem i plasko, jakbys
>chciala komus poderznac gardlo, dopasuj noz do rowka i krec talerzem, az
>przetniesz.
>
a jakby tak sobie cyrklem pomoc dokonac tego zabojstwa?
Krysia
P.S. Jestem slado dosswiadczona w podrzynaniu gardla i jeszcze
cos spartole. ja moze upieke 3 cienkie biszkopty...
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|