Data: 2002-09-10 19:42:30
Temat: Re: Królik
Od: "Ewa \(siostra Ani\) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Andrzej K. Brandt" <a...@k...wesolego.spammera.pl> a écrit dans le message
de news: allaqm$mnv$...@k...task.gda.pl...
> Witam,
>
> czy ktoś z tu obecnych robił kiedyś królika (np. pieczeń)?
> Kupiliśmy wczoraj comber z królika i choć data przydatności do spożycia
> jest 12-ego (czyli za dwa dni) to mamy pewne wątpliwości co do jego
> świeżości. Czy surowy królik pachnie jakoś inaczej niż inne mięso?
>
> Prosiłbym o odpowiedź, bo siedzimy nad garnkiem i zastanawiamy się czy
> robić czy wywalić.
>
Surowy krolik pachnie tak jak surowy kurczak. Nie ma zadnego zapaszku :-(
Przykro mi...
Ewcia
--
Niesz !
|