Data: 2008-01-11 10:33:33
Temat: Re: Kuchnia, taka wiejska
Od: Ikselka <i...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 11 Jan 2008 11:30:19 +0100, szomiz napisał(a):
> Użytkownik "panta_rei" <j...@c...znajdzie> napisał w wiadomości
> news:slrnfoegoq.ai4.jak_jakas@chce-to.znajdzie...
>> Świadomie, albo i nie szomiz napisał(a):
>>
>>> Tyle, ze do tego trzeba odowiedniej ilosci odpowiedniego drewna. A ja na
>>> te
>>> zime ma dowolne ilosci byle jakiego drewna. Wiec chlebowy dwa razy w
>>> tygodniu przepalam. Produkcyjnie zaczne z niego korzystac po przecieciu
>>> sadu.
>>
>> Szomiz! Drewno z sadu to sobie do wędzenia zostaw, nie spal go "bez sensu"
>
> Jakie bez sensu? Przeciez nie bede sosna w chlebowym piecu pali,jak zaczne
> z niego normalnie korzystac ;-)
>
> sz.
No, ale z kolei mokrym drewnem z sadu też chyba nieee?
|