Data: 2014-10-15 18:39:59
Temat: Re: Kurze Wątróbki
Od: s...@g...com
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu środa, 15 października 2014 09:41:37 UTC+2 użytkownik Trybun napisał:
> W dniu 2014-10-15 04:01, s...@g...com pisze:
>
> > Nie jakie� super/hiper/wuzdana potrawa. Ale jestem pewien , �e nie wszyscy to
tutaj na grupie znajďż˝. Tanie, proste w wykonaniu jak budowa cepa.
>
> >
>
> > 1) Kupujemy w�tr�bki z kuraka. W byle jakim markecie, ino coby �wie�e
by�y.
>
> > Cena: 5-6 zeta/kg.
>
> >
>
> > 2) Mase�ko rozgrzewamy na maksa na patelce. A� przestanie skwiercze�.
>
> >
>
> > 3) Sruuu... �adujemy w�tr�bki.. 2 minuty z jednej strony, 2 minuty z
drugiej.
>
> > Trochďż˝ to prycha, no ale cďż˝...
>
> >
>
> > 4) Pieprzem i sol� i mo�emy si� delektowa� !!
>
> >
>
> > Sprawdzone, przetestowane, polecam !!
>
>
>
> Przed sma�eniem obtoczy�bym jeszcze w m�ce..
Szacun Trybunie. Krótko, zwięźle i treściwie.Dobry pomysł! Wypróbuję. Z buta skoczę
na szybkości do Hanki. Powinna mieć podróbki.. A przy okazji może z Hanką jakaś
okazja będzie...
|