Data: 2012-07-20 08:53:09
Temat: Re: Kuwertura dobra?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 20 Jul 2012 09:54:45 +0200, medea napisał(a):
> W dniu 2012-07-20 01:00, Ikselka pisze:
>> Jaka i gdzie?
>
> Sama kiedyś polecałaś tę z Lidla.
Owszem, jest bardzo dobra, ale w programach kulinarnych widzę, ze używają
jakiejś innje, ciekawi mnie, jakiej - wydaje mi się, ze to jakaś specjalna,
"profesjonalna", czy co?
> Ja używam po prostu czekolady. Nie każda się nadaje (najgorsza jest
> chyba z Wedla),
Oj tak, wedlowska czekolada jest dla mnie niejadalna, nie wiem, co oni
porobili z tymi swoimi recepturami - za socjalizmu były ok.
> ale ta Bellarom z Lidla albo Wawel dają radę.
Bellarom z Lidla jest super każda - niesteeeeeeeety ;-)
--
XL
|