Data: 2001-08-03 20:40:55
Temat: Re: LISTA HORROROWYCH HITÓW NA TALERZU
Od: Aneta Baran <a...@c...anetek.net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> wrote:
>> A w Hamburgu dawali Birne, Bohnen und Speck. Błeee....
> no to się przynajmniej da jakoś jeść, a ten ser z olejem to wygląda jak
> gips z pokostem, pachnie jak gips z pokostem i smakuje.. jeszcze gorzej.
Na szczęście nie widziałam, nie wąchałam, nie próbowałam. :-) Choć raz się
w DESY nacięłam na jakąś lokalną specjalność -- wyglądało toto jak tatar,
a smakowało jak ryba (niekoniecznie świeża) zmieszana z mielonym mięsem
i jakimś świństwem, może to były puree ziemniaczane? Paskudztwo niemożebne.
> no nie. Nasza w miarę porządna była.
Ta w DESY nie była, brrr -- skoro mi po niej żarcie w kantynie CERNowskiej
smakowało, to musiała być naprawdę tragiczna. Jak się cieszę, że w okolicy
pełno knajp, do których można wpaść na plat du jour w południe...
> A w jednym McDonaldzie, czyli jak przyjaciele mawiają Żółte Półdupki (TM)
> to mieliśmy nawet rabat.
No nie, aż tak często w tym przybytku nie bywałam, choć się zdarzało --
lepszy Fishmac niż kiełbacha z kantyny, brrr.
Anetek, wspominająca ze zgrozą
--
....
.' .. `. Aneta Baran *---* Work: ++41 22 76 76478 A...@c...ch
:`.__.': http://chall.ifj.edu.pl/~aneta *---* Home: a...@a...net
`....' * Anything is good and useful if it is made of chocolate. *
|