Data: 2007-06-20 09:35:50
Temat: Re: MUSZE...
Od: "Neko" <miglce@_bez_spamu_wp.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał
> Wrzucasz do gara z zakwaszoną octem i posoloną wodą i przykrywasz pokrywką
> aby nie uciekły - łykają te wodę i pozbywają się zawartości jelita. Po
> dwóch
> godzinach (albo na drugi dzień) płuczesz - można szczoteczką wyszorować
> skorupki i wrzucasz na wrzątek. Wydłubujesz je ze skorupek, usuwasz czarny
> koniec i wrzucasz do sosu np cebulowo-śmietanowego, koperkowego,
> agrestowego, miętowego i podduszasz. Można też zrobić rodzaj farszu i
> skorupki nadziewać - podając na stół "ślimaki w kokilkach"...
Trzeba byc idiota, zeby w ten sposob przygotowywac
sobie posilek! Obrzydliwstwo i okrucienstwo!
FUJ!!!!!!!!.............
Neko
|