Data: 2016-12-16 22:33:56
Temat: Re: Majonez
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Fri, 16 Dec 2016 19:13:47 +0100, Stokrotka napisał(a):
>> A żółtka (nie jaja) muszą być w proszku ze względów bakteriologicznych.
>> ....
>
> No co to za nowoczesne gotowanie.
> W żadnym domowym lub tradycyjnym pszepisie nie znajdziesz żułtka w proszku.
To se zrób ze świeżych. Aj waj.
>
>>> W domowym pszepisie daje się troszkę soku z cytryny, a octu tylko tyle
>>> ile
>>> jest w składzie musztardy.
>>
>> Pitolisz. Co to za majonez na cytrynie. Nie ma lepszego niż Kielecki.
>
> Po prostu pyszny jest na cytrynie i samo zdrowie np na wątrobę i dużo
> witaminy C.
> A ocet, jaki by nie był , octem zostanie (CH3COOH).
No to wywal i jabłkowy :->
---
Ta wiadomość została sprawdzona na obecność wirusów przez oprogramowanie antywirusowe
Avast.
https://www.avast.com/antivirus
|