Data: 2004-06-24 17:22:44
Temat: Re: Mąka na pizz
Od: "Kasia L." <l...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
> Oj, ten drugi przepis cos dlugawy, chyba pozostane przy przepisie
> Magdy B. skoro sie sprawdza. Chyba jakby biszkoptu nie robic, na smak
> sie specjalnie chyba nie da wplynac?
> Ale to ubijanie jajek 20 minut - nie wiem czy moj frullatore by to
> wytrzymal :))
====================>
Dokladnie, nie ma co kombinowac:)) A biszkopt Magdy jest swietny, zawsze
robie wedlug jej przepisu.
===================
> Na razie nic nie planuje, po prostu pamietam ze mi sie "pan di spagna"
> rzucilo w oczy jako skladnik. Teraz juz wiem ze od takich przepisow
> nie mam uciekac :)
>
> Pan di spagna
> insalata russa
> insalata tedesca
> - dziwne te nazwy :)
===================
Mnie jeszcze smiesza te obrazowe czynnosci typu cadere a pioggia..:))) A w
niektorych przpisach pan di spagna mozna zastapic ichnimi biszkoptami.
Bettina
Bettina
|