Data: 2006-12-27 07:43:25
Temat: Re: Mam dość dobry piekarnik - czy potrzebuję prodiż lub kombiwar?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"jureq" <j...@X...to.z.adresu.Xop.pl> wrote in message
news:emt84a$5ol$3@opal.futuro.pl...
> Dnia Sun, 24 Dec 2006 02:33:58 -0800, WS napisał(a):
>
>> Czy w prodiżu lub kombiwarze potrawy będą łatwiejsze w pieczeniu ?
>> Może będą smaczniejsze , bardziej soczyste ?
>
> Zalety prodiża:
> 1. Przy małych wypiekach mniejsze zużycie energii
> 2. Mniejsze parowanie, bo jest dość szczelny.
>
> Duża wada prodiża:
> 1. Brak regulacji temperatury
Niesmaczne pieczenie - ciasta uparowane...
|