Data: 2006-03-08 12:17:59
Temat: Re: Masło<-->Margaryna
Od: "Misiek" <p...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisał w
wiadomości news:2e3t025pfnouagb3u2pmgo5s8h6oq5b3pb@4ax.com...
>
> >> Często zastanawiam się dlaczego w niektórych przepisach, np na ciasto,
> >> podane jest aby użyć masła a w i innych margaryny. Osobiście używam
tylko
> >> masła, to drugie to "woda + mieszanka mendelejewa" przecież. Napiszcie
> >> proszę, jak to jest: czemu margaryna a nie masło?
> >
> >Bo niektórzy wolą oszczędzić niż zjeść smacznie. Dla mnie to dziadowanie.
> >Pozdrawiam, Agata
>
A ja tam czasem lubie nawet chleb ze "zwyklym" smalcem (przetopionym z
czosnkiem, cebulka) i cebula (surowa) zjesc...
a przeciez to "jedzenie" uwazane za zarcie dziadow :)
Wiec... jestem dziadem i dobrze mi z tym :-)~
|