| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news-fra1.dfn.de!keepthis.news.telefonica.de!telefonica.de!newsgate.cistron .nl!xs4all!skynet.be!newsfeeds.sol.net!10.218.45.202.MISMATCH!newspump.sol.net! news-out.readnews.com!postnews3.readnews.com!not-for-mail From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Masło orzechowe - gęstość a smarowalność Date: Thu, 26 Oct 2006 11:18:40 +0100 Organization: Home Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk Message-ID: <7...@4...com> References: <ehohfa$kme$1@nemesis.news.tpi.pl> X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548 MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit Lines: 34 NNTP-Posting-Host: 642224f5.reader.corenews.com X-Trace: DXC=7F]ln?gcFKOcWYI;QBS[cH`hRICh7WHaG==cYh3R;@bN0gOjAo3fFDLemd<[a5Nb<JVmQ>WF ?3JV@T9Q`dY=?^<H7Qb`cSfca7N X-Complaints-To: a...@c...com Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:281323 Ukryj nagłówki On Wed, 25 Oct 2006 22:26:23 +0200, Piecia | |
Zobacz także