Data: 2002-02-26 09:12:11
Temat: Re: Michel Montignac
Od: "Alicia" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Sylwia Haliżak" <m...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:a5ekd2$2can$1@pingwin.acn.pl...
>
> A może ty nam podasz swoje menu, a my powiemy co jest nie tak ;-)))
No dobrze.. ;-). A więc przeciętny obiad składa się z następujących
składników:
ryba + - warzywa (np: zielona fasolka szparagowa)
- surówki (np: tarta marchewka z jabłkiem)
- ser zółty (parmezan, mozarella) lub biały (np:feta)
lub 3 jajka + wyżej wymienione składniki
Czasami łączę ryby z jajecznicą i warzywami. Makarony (graham oczywiście)
spożywam z białym serem, ryż z warzywami, groch i fasolę z serami.
Wszystko OK? ;-)).
Czy biały ser może służyć jako dodatek do wszystkich składników?
Jak często mogę spożywać orzeszki ziemne, są moją słabością ;-).
Dziękuję za wszelkie uwagi,
Pozdrawiam serdecznie,
Alicia
|